There was an Austen round at pub quiz last night. I was heart-broken because I missed number 8. Bu.

3e80f353e280490a49c034115e212ddb

(select blank space to see answer)

  1. Give a year in her life. Answer: [1775 – 1817]
  2. How many novels were published posthumously? Answer: [2]
  3. What disease nearly took her life at age 8: cholera, typhus or smallpox? Answer: [Typhus]
  4. Jane had how many siblings: 3, 5 or 7? Answer: [7]
  5. Does Jane Austen give any of her characters the name “Jane”? Answer: [Yes]
  6. Who are the Dashwood sisters in Sense and Sensibility? Answer: [Elinor, Marianne and Margaret]
  7. What name did Jane Austen publish under? Answer: [“A Lady”]
  8. Tom Musgrove makes an appearance in which of Austen’s works? Answer: [The Watsons]
  9. Anne Hathaway played the role of Jane Austen in which 2007 drama? Answer: [Becoming Jane]
  10. What was Jane Austen’s nationality: English, Welsh or Scottish? Answer: [English]
Advertisements